trollbeads-sieraden,-armbanden,-hangers,-kralen-actiearmband-winter-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen-Hardenberg

De voorjaarscollectie Enchanted Forest 2018 van Trollbeads is er!

De voorjaarscollectie van Trollbeads brengt herinneringen naar de jeugd terug. In het betoverende woud van de pauw worden de paden van binnenuit verlicht. Overal om je heen kun je het leven horen. Fantasiedieren dwalen door open plekken en trekken je mee in hun wereld van schoonheid. De prachtige pauw spreidt zijn kleurrijke veren uit en de bezoekers kijken hun ogen uit.

Trollbeads is het originele bedelconcept sinds 1976. Elk verhaal een eigen kraal, al meer dan 40 jaar lang. Omarm de kracht en schoonheid van de fantasiedieren en stel je eigen armband samen.

De elegante nieuwe collectie bevat veel nieuwe kralen, in glas en zilver, nieuwe oorsieraden, accessoires, maar ook een fantastycollier, hangers, ring en slotje!

Trollbeads sieraden zijn een persoonlijk en stijlvol geschenk, om te krijgen én om te geven. Laat je inspireren en kom langs in onze winkel in Coevorden! Zoek je een specifiek model uit de collectie? Stel je vraag via coevorden@woltersjuweliers.nl of bel (0524) 512 477 wij helpen je graag!

Trollbeads-vaderdag-kraal-cadeautip-of-als-geschenk-kopen-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen

Vaderdag kraal

Een vader is iemand om naar op te kijken, ongeacht hoe groot je groeit. Een vader zal je helpen, ongeacht de richting die je kiest om te gaan. Deze Vaderdag, introduceert Trollbeads een nieuwe Sterling zilveren kraal, Schild. Laten we alle vaders waarderen voor hun zorg en bescherming, voor hun vreugde en speelsheid.

Maak deze dag speciaal en onderstreep uw momenten met de nieuwe, sterke zilveren kraal. Een prachtig en waardevol sieraad met een mooie betekenis om cadeau te doen aan je vader. ( TAGBE-10193 - Sterling Zilver, prijs € 35.00,-)

Bloeiend Pijlkruid - hanger

Heb je de nieuwe hanger 'Bloeiend Pijlkruid' al gezien ? (TAGPE-00070 - Sterling Zilver €55,-)

Deze hanger past niet alleen mooi aan een collier, maar kan ook twee bangles aan elkaar verbinden.

Trollbeads-bloeiend-pijlkruid-hanger-verkrijgbaar-bij-Wolters-Juwliers-Coevorden-Emmen

Bangles

Niet iedere armband hoeft volledig gevuld te zijn met kralen en stoppers. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze bangles?

Trollbeads-bangles-inspiratie-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen
Trollbeads-eigen-unieke-armband-samenstellen-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen

Creëer jouw eigen armband, stap voor stap

Wil je starten met Trollbeads, maar weet je niet zo goed hoe? Bekijk de suggesties hiernaast met de klassieke vossenstaart armband. Stap voor stap spaar je voor een volle armband.

Trollbeads Men

De Trollbeads Men collectie is niet alleen voor mannen. Iedereen die een stoere look wil creëren, kan zijn of haar persoonlijke armband maken door één of enkele kralen te combineren met een leren armband.

Speciaal voor Vaderdag 2018 heeft Trollbeads de kraal Schild uitgebracht, die staat voor de liefde en bescherming die een vader zijn kind geeft.

Trollbeads-mannen-sieraden-stoere-armbanden-en-kralen-verkrijgbaar-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen

Trollbeads ook voor Hoogeveen en Hardenberg

Elk verhaal een eigen kraal, al meer dan 40 jaar lang. Trollbeads is het originele bedelconcept en staat voor creativiteit, ambacht en verhalen. De Trollbeads designers ontwerpen met passie en geven iedere kraal een naam en een verhaal. De verhalen krijgen betekenis en gaan leven als ze gedragen worden! Elke glaskraal wordt met de hand gemaakt. In het gloeiend hete en vloeibare glas krijgen alle kralen een net iets ander motief en net iets andere kleur. Elke kraal is uniek, dat is de magie. Bekijk de Trollbeads kralen en de nieuwste voorjaarscollectie in onze winkel in Coevorden, welke voor u ook gemakkelijk toegankelijk is als u op zoek bent naar Trollbeads in Hoogeveen of Trollbeads in Hardenberg.

trollbeads-sieraden-uitgebreide-collectie-kopen-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen
Spring Bracelet Trollbeads Wolters Juweliers Coevorden Emmen Hardenberg Hoogeveen