Wolters Juweliers Coevorden Emmen, uw juwelier als het om kwaliteit, keuze, en advies gaat. Experts in goudsmeden. Modern met onze collectie briljant, goud, zilver, titanium en horloges.

Sieraden, horloges, trouwringen kopen bij Wolters Juweliers

Wolters Juweliers Coevorden Emmen is een gespecialiseerde juwelier in Emmen en Coevorden met een breed assortiment in briljant, gouden en zilveren sieraden, horloges en meer. Wij hebben de mooie moderne merken in huis. Laagdrempelige cadeausieraden voor iedereen en horloges, als wel luxe gouden briljant sieraden. Trots zijn we we op ons Zwitsers horloge EBEL, uniek en superelegant. Bij ons kunt u terecht voor sieraden in goud zilver, titanium, horloges, trouwringen en briljante reparatieservice. Wij zijn goudsmeden. Wij ontwerpen uw ring, sieraad, trouwring naar wens. Gedenksieraden is ons speerpunt, omdat dit zoveel voldoening geeft. Wij hebben exclusieve merken in huis in Coevorden, zoals het luxe Zwitserse EBEL horloge, of het horloge dat zich aan alle tijdzones op aarde kan aanpassen het SEIKO ASTRON horloge.
Ook voor de laatste trends in sieraden bent u bij ons op het juiste adres, wij hebben o.a. de collecties van PANDORA, BUDDHA TO BUDDHA, ZINZI,  Trollbeads , CLUSE voor u in de winkel liggen. Lees meer over ons.

Horloges repareren, sieraden ontwerpen, gedenksieraden in ons eigen atelier

Wilt u een sieraad ontwerpen? Onze eigen goudsmeden in Emmen en Coevorden zijn bijna altijd aanwezig, zij helpen u graag met het ontwerpen of bij gespecialiseerd advies voor uw sieraad of horloge! Wij repareren uw horloge, klok, vervangen de batterij en denken mee met het maken van gedenksieraden. Lees meer over ons atelier.
Wilt u een afspraak maken, graag, want dan weten wij dat u komt en reserveren we tijd voor u en kunnen we ons personeel voor u inplannen, heel praktisch dus.
Klik hier voor ons contactformulier.

WILT U NIETS MISSEN?   Blijf op de hoogte van onze laatste acties en aanbiedingen!  Volg ons op Facebook:  Facebook Logo Wolters Juweliers Coevorden Emmen