ebel hardenberg ebel hoogeveen wolters juweliers coevorden emmen

Ebel horloges van Zwitserse topkwaliteit vindt u bij Wolters Juweliers Coevorden Emmen

Wolters Juweliers Coevorden Emmen is officieel erkent dealer van Ebel horloges. Zo kunt u vanuit de regio's Emmen, Hardenberg en Hoogeveen bij ons terecht. Onze collectie horloges is groot en we hebben veel horloge modellen op voorraad. Wilt u een onderscheidend horloge kopen of cadeau doen? Bekijk dan hieronder onze collectie. Hier kunt u bovendien filteren op de verschillende lijnen om te beslissen welke het beste bij uw voorkeuren past. De bekendste horloge lijnen zijn Classic, Wave, SportBrasilia & Beluga. Zoekt u een artikel dat niet in onze collectie zit? Dan kunnen wij deze zonder problemen voor u bestellen. Bovendien krijgt u 3 jaar garantie op uw Ebel horloge. Bezoek onze webshop op juweliers.nl voor het online kopen van uw nieuwe Ebel horloge.

 

Ebel Inruilactie

Profiteer ook van onze spectaculaire inruilactie: Lever uw oude Ebel horloge in en krijg tot 1.000,- euro retour op uw horloge! Voor meer informatie over deze geweldige mogelijkheid, klik hier!

Ebel horloges

Ebel horloges zijn van een iconisch ontwerp met moderne en dynamische elementen. De soepele banden kenmerken zich om hun draagcomfort; u voelt als het ware niet dat u het horloge om heeft. Alle horloges zijn afgewerkt met een krasvrij saffierglas, met een elegant oog voor detail. De aanzet is met dezelfde zorg bevestigd, waardoor het lijkt alsof alle delen van het horloge in elkaar over lopen.

De wijzerplaten van Ebel horloges kunnen op prachtige wijze afgezet zijn met briljant, wij worden altijd warm van een parelmoer wijzerplaat bovendien. Wat vind u van een met briljant afgezette bezel (buitenkant kast). Practisch vinden wij dat deze horloges allemaal perfect waterdicht zijn zwemwaterdicht.

Ebel dealer voor regio Overijssel en Drenthe

Door ons ruime assortiment en gunstige ligging, is onze winkel in Coevorden uw beste optie wanneer u op zoek bent naar Ebel in Hoogeveen, Ebel in Hardenberg, Ebel in Assen en Ebel in Almelo en ook hebben we Ebel klanten uit Zwolle. In Coevorden kunt u ons ruime aanbod aan Ebel horloges bekijken en passen. Uiteraard kunt u ook met behulp onze website en catalogus alvast een horloge uitkiezen als voorbereiding. Uiteraard verzorgen wij al uw reparaties en batterijen voor uw Ebel horloge.

Bekijk hier onze Ebel collectie. Als u meer wilt weten en wilt zien bent u van harte welkom.