Ebel Hardenberg Ebel Hoogeveen Wolters Juweliers Coevorden Emmen

Ebel horloges van Zwitserse topkwaliteit vindt u bij Wolters Juweliers Coevorden Emmen

Wolters Juweliers Coevorden Emmen is officieel erkent dealer van Ebel horloges. Onze klanten  kiezen voor de grote collectie horloges die we op voorraad hebben en vooral  voor onze service die net iets anders is dan menig ander verkooppunt van Ebel.

U heeft een Ebel horloge op het oog

Ons aanbod.
Stel u heeft een Ebel horloge op het oog. Vraag eens naar onze aanbieding. Wij denken dat u daar tevreden over zal zijn. Mail uw vraag naar coevorden@woltersjuweliers.nl of bezoek onze contactpagina.

Horloge inruilen

Wilt u uw oude Zwitsers of Japans horloge inruilen voor een Ebel, u bent van harte welkom in onze winkel om dit te bespreken. U kunt inruilen. We hebben altijd interesse in een Rolex, Chopard, IWC, Breitling, Seiko, of een Maurice Lacroix, mits deze een een verzamelwaarde heeft. Een gesprek kost niets....

Ebel horloge kopen

Wilt u een onderscheidend horloge kopen of cadeau doen? Bekijk dan hieronder onze collectie. Hier kunt u bovendien filteren op de verschillende lijnen om te beslissen welke het beste bij uw voorkeuren past. De bekendste horloge lijnen zijn Classic, Wave, SportBrasilia & Beluga. Zoekt u een artikel dat niet in onze collectie zit? Dan kunnen wij deze zonder problemen voor u bestellen. Bovendien krijgt u 3 jaar garantie op uw Ebel horloge. Bezoek onze webshop op juweliers.nl voor het online kopen van uw nieuwe Ebel horloge.

Ebel Inruilactie

Profiteer nu van onze spectaculaire inruilactie: Lever uw oude Ebel horloge in en krijg tot 1.000,- euro retour op uw horloge! Voor meer informatie over deze geweldige mogelijkheid, klik hier!

Ebel Service Reparatie Batterijen Bandjes

Sinds 10 jaar hebben we ervaring met service en onderdelen van Ebel, wij denken dat we heel pragmatisch er mee omgaan. Een horloge is een horloge, ondanks het Ebel heet. Het kwaliteisniveau van de Ebel service is hoog, zonder twijfel, maar het prijsniveau ook. Wij kunnen ook in ons atelier oplossingen bieden.

Bekijk hier onze Ebel collectie. Als u meer wilt weten en wilt zien bent u van harte welkom.

Ebel horloges met scherpe prijzen bij Wolters Juweliers Coevorden Emmen

Wolters Juweliers Coevorden Emmen is officieel Ebel dealer voor regio Overijssel en Drenthe. Door ons ruime assortiment en gunstige ligging, is onze winkel in Coevorden uw beste optie wanneer u op zoek bent naar Ebel in Hoogeveen, Ebel in Hardenberg, Ebel in Assen en Ebel in Almelo en ook hebben we Ebel klanten uit Zwolle. In Coevorden kunt u ons ruime aanbod aan Ebel horloges bekijken en passen. Uiteraard kunt u ook met behulp onze website en catalogus alvast een horloge uitkiezen als voorbereiding. Uiteraard verzorgen wij al uw reparaties en batterijen voor uw Ebel horloge.

Ebel horloges

Ebel horloges zijn van een iconisch ontwerp met moderne en dynamische elementen. De soepele banden kenmerken zich om hun draagcomfort; u voelt als het ware niet dat u het horloge om heeft. Alle horloges zijn afgewerkt met een krasvrij saffierglas, met een elegant oog voor detail. De aanzet is met dezelfde zorg bevestigd, waardoor het lijkt alsof alle delen van het horloge in elkaar over lopen.

De wijzerplaten van Ebel horloges kunnen op prachtige wijze afgezet zijn met briljant, wij worden altijd warm van een parelmoer wijzerplaat bovendien. Wat vind u van een met briljant afgezette bezel (buitenkant kast). Practisch vinden wij dat deze horloges allemaal perfect waterdicht zijn zwemwaterdicht.

Ebel-horloges-scherpe-prijzen-bij-Wolters-Juweliers-Coevorden-Emmen